Vinterjakker til dame - militært inspirerte vinterjakker

Med vinterjakker fra Army Star holder du varmen i rå militær stil. Våres vinterjakker til damer er romslige i passformen, men har stadig god plass til et varmt mellomlag, slik at du kan holde varmen på de virkelig kalde dagene. Med fete army farger som klassisk olivengrønn og sort, kan du bevege deg fritt rundt selv i de kjøligste landskap ikledd et militær inspirert outfit. Våres vinterjakker er forskjellige i passformen, da noen er faconsydd med en liten innsnevring rundt midjen, akkurat som vi har vinterjakker med pelskrage og andre modeller med deres egne unike detaljer. Våres vinterjakker til damer er både feminine og har rå army undertoner i designet, noe som gjør at du ser flott ut samtidig som du holdes varm vinteren gjennom.

Les mer Read Less

18 Produkter

per side
Angi synkende retning

Varme vinterjakker til kvinner – praktiske og flotte vinterjakker i army stil

Nå kan du holde varmen i de kjølige månedene i flott army fashion.
I Army Stars utvalg er det lagt vekt på varme klær med stilige detaljer og en look som både er flott, praktisk og varm. Det betyr at enkelte modeller har tatt høyde for det norske været, og du har muligheten til å ta på en ekstra genser uten at det blir for stramt eller klamt. Det flotte looket med stilige detaljer som f.eks. pelskrage, smarte skrå snitt, store praktiske lommer og mer, sikrer deg en holdbar jakke, som kan brukes i år etter år.
Våres vinterjakker til dame kommer i flere forskjellige farger, bl.a. klassiske militærfarger som sort og olivengrønn, men mange av modellene kombinerer army fashion og et casual look, så her får du de beste egenskapene fra begge verdener.
Pakk deg inn i en flott vinterjakke, og møt vinteren i riktig utstyr. Finn det her!