Hundrevis av accessories

Hvis du mangler tilbehør til din daglige uniform, så har Army Star det du trenger. Vi har samlet det beste tilbehøret som enhver har bruk for - alt fra solbriller i klassisk aviatorstil, til individuelle ’dog tags’, hoodies og belter. Enklere sagt; vi har det hele.

Les mer Read Less
Handle etter
Butikkalternativer
Pris

Elementer 1-36 av 983

per side
Angi synkende retning
Side

Accessories 

I dag bruker mange menn accessories – kanskje uten å tenke på det engang. Eksempelvis finnes det mange menn som bruker klokkeur og solbriller. Andre går med keyhangers, skjerf, eller belter. Det finnes et hav av muligheter!
Det stilige med tilbehøret, er at det ofte gir deg muligheten til å freshe opp hverdagsklærne, f.eks. med et fargerikt belte eller et paracord-armbånd som gjør at du skiller deg ut fra mengden. Hos Army Star er vi store tilhengere av accessories, fordi selvom tilbehøret ofte er laget for å være funksjonelle eller praktiske, kan du fritt bruke tilbehøret som du ønsker. Våres sortiment er stort, og det alle produktene har til felles, er at de er inspirert av army fashion. Kikk gjennom utvalget, og finn det som passer akkurat deg!