Hardshell jakker til menn - outdoor-jakker - beskytter mot vind & vær

En outdoor / hardshell jakke er en lettvektsjakke, som primært beskytter mot vind og vær. Hardshelljakker bør som oftest kombineres med et mellomlag, helst langermet, og hvis det er kaldt; en fleecejakke. Hardshelljakker fra Army Star har en god kvalitet, og du finner en fornuftig sammenheng mellom kvalitet og pris her.

Les mer Read Less

17 Produkter

per side
Angi synkende retning

Hardshell jakker – designet til utendørsbruk

En hardshelljakke er en tynn regnjakke som typisk kommer i en variant uten foring, men med et slitesterkt ytterlag. Jakken er som skapt til det norske været, særlig når det er vått og kaldt. Med dens vanntette ytterlag holder den seg tørr og beskyttet fra vind, selv i kraftig regnvær, samtidig som at jakkens membran er desinget til å kunne la deg puste - det kaller vi praktisk army fashion!

Trenger du en hardshell-jakke til kalde forhold, er det viktig at du har dens funksjonalitet i mente. Da jakken er skreddersydd til å være vind- og vanntett, bør du ha på et varmt underlag under da den ikke er særlig varm i seg selv.

Under varmere forhold er enkelte modeller laget slik at armhulen kan åpnes, for at den oppbygde fuktigheten kan komme vekk fra kroppen.

Hardshelljakkens sublime egenskap til å holde vind og vann ute, gjør det til en perfekt hverdagsjakke.