Langermede militærskjorter og army skjorter til menn

Uansett om du er ute etter army skjorter med lange ermer, uniformsskjorter, pilotskjorter eller en lumberjack skjorte, så har du kommet til det rette stedet. Våres utvalg av langermede militærskjorter er, som alt annet hos Army Star, av den beste kvalitet! De fleste av våres stiler passer perfekt til hverdagsbruk og vi har i tillegg et utvalg av kule uniformer som f.eks. våres langermede politiskjorte eller matrosskjorte. Vi har skjorter i kamuflasje, ruter og klassiske militærfarger. Se det store utvalget vi har nedenfor!

Les mer Read Less

Elementer 1-36 av 71

per side
Angi synkende retning
Side

Army skjorter med lange ermer – praktisk hele året rundt

En langermet skjorte kan brukes hele året, og til alle anledninger.
Langermede skjorter er et must i alle garderober. De kan brukes i hverdagen, og til fest. De finnes i rutete mønster, kamuflasje og vintage stil, og gjør at du skiller deg litt ut fra mengden. Samtidig, finnes det modeller i enkle helfarger som gir deg et tradisjonelt utseende, som du kan bruke i mer formelle omstendigheter.
Skjorten er et plagg, som ikke nødvendigvis må gjemmes bort når vinteren kommer. Når været blir kjedelig, kan du lyse opp dagen med en stilig skjorte. Det finnes mange muligheter, så se gjennom utvalget vårt og finn din nye favoritt!
Finn din nye langermede skjorte her. Velg mellom den militære looken, rutete modeller og flotte helfarger.