Flotte fleecetrøyer i army fashion til menn - topp kvalitet

Hos Army Star kan du finne fleecetrøyer i solid kvalitet. Fleece er et materiale som for lenge siden vant hjertene våre, og er anerkjent som både mykt, behagelig og varmeisolerende, og derfor er fleece velegnet til mange formål. Det kan benyttes til sport, outdoor-aktiviteter eller bare som en ultramyk trøye en dag du later deg på sofaen. Materialet er faktisk så multifunksjonelt, at det i mange tilfeller kan benyttes som både fleecetrøye og fleecejakke. Du må bare sørge for å justere det du har på deg under, så oppnår du den helt riktige temperaturen du ønsker, i forhold til dine omgivelser.

Les mer Read Less

Elementer 1-36 av 37

per side
Angi synkende retning
Side

Fleece har blitt populært fordi det er mykt, varmt og holdbart

Fleece er et materiale som fungerer godt til klær som skal være varme og/eller fukttransportende. Lengden på materialet kan lages til å være lang slik at den fanger mer varme, eller så kan den lages kort slik at materialet blir mer fukttransportende. Jakken fungerer dermed godt til både vinter og sommer, etetrsom hvordan man bruker dem. Fleece kan også lages så tett i vevningen at materialet nesten blir vindtett, eller så kan man lage det løst for en god pusteevne - med andre ord; fleecejakker fungerer til det meste. Materialet kan enkelt vedlikeholdes ved vask og det tørker fort. Det kan typisk vaskes på høye varmegrader og det kan blandes med andre tekstilarter.

I motsetning til ull, særlig merinoull, er fleece relativt billig. Man får derfor mange praktiske og funksjonelle egenskaper til en lav pris. I våres utvalg har vi prioritert å ha et bredt utvalg av fleecetyper, og du finner derfor både varme vintertrøyer, sporty gridfleeces og fleecejakker med lommer her.