Softshell-jakker til menn – en pustende & komfortabel jakke

Softshell jakker kjennetegnes ved materialet og det simple designet, som har blitt enormt populært. En softshell jakke er en lett jakke som kan holde deg tørr og varm under moderate regnbyger og vindkast. Softshell jakker er typisk en smule mer komfortable og pustende enn hardshell jakker, men er ikke fullt så motstandsdyktige under kraftige vind- og værforhold. En softshell jakke kan kombineres med en fleecetrøye eller ull-sweater som mellomlag på kjøligere dager.

Les mer Read Less

25 Produkter

per side
Angi synkende retning

Softshell jakken

En softshelljakke kommer ofte i et materiale som gir kroppen din gode muligheter for bevegelse, samtidig som at jakken er praktisk i vær hvor du vil blokkere for vind og kulde. Jakken er iført et pustende materiale, og den kommer som oftest uten en membran slikat fuktigheten enkelt kan forsvinne. At det ikke er en membran betyr også at vanntettheten ikke er like god som i hardshell-modellene - så jakken er best designet til når det er småbyger. Til gjengjeld er en softshelljakke typisk varmere, men det anbefales fortsatt å bruke mellomlag hvis du vil bruke den på kalde vinterdager.

Jakken tjener mange formål, da den både kan brukes under kjøligere forhold såvel som å inngå i fysiske aktiviteter grunnet dens gode pusteevne. Skulle det allikevel bli for varmt så finnes det modeller hvor en glidelås ved armhulen kan åpnes for å drive varmen ut.

Denne komfortable herrejakken er flott army fashion, og den finnes i kamuflasjer og ensfarger.