Flannelskjorter

Her har vi et stort utvalg av flannelskjorter, eller lumberjack shirts som det også kalles. Skjorten er kjent fra hardtarbeidende tømmerhuggere i Nord-Amerika i gamle dager. I dag ses skjorten blant friluftsfolk og håndverkere, men også i den urbane streetwear-moten. Skjortens store popularitet kommer nok fra dens unike materiale; flannel. Denne gode bomullskvaliteten gir en utsøkt komfort og gode varmeisolerende egenskaper. Passformen på skjortene er normale, slik at den ikke sitter løst men ikke for stramt heller. Våres utvalg rommer masse rutete design, en del helfarger og noen kamuflasje-modeller. Du finner garantert din neste favorittskjorte i utvalget av skjorter her!

Les mer Read Less

Elementer 1-36 av 46

per side
Angi synkende retning
Side

Lumberjack-skjorten

Lumberjackskjorten er det opplagte plagget til deg som er aktiv. Skjorten kombinerer på ypperste vis det praktiske og det elegante. De to kvalitetene sammen skaper et stykke tøy som er unikt og det kan brukes på utallige måter - på tur i skogen, på fasjonable restauranter, og på en hjemme-søndag.
I gamledager var det skjortens praktiske egenskaper som gjorde den så populær, da den ble brukt av arbeiderne i industrialiseringstiden. Den var elsket fordi den var laget av flannelmateriale - et materiale som ga komfort og varmeisolering. Utover dette, har skjorten knapper foran som gjør at litt luft kan nå kroppen, noe som er godt når man er fysisk aktiv. Skjorten har ofte brystlommer, slik at man enkelt kan bære rundt på småting. Skjortens design er ofte rutete firkanter eller tartan (skotsk mønster), men den fås også i helfarger. Vi har sørget for at du kan velge mellom mange forskjellige skjorter fra forskjellige merker, bl.a. Rothco og Dickies.