Lang- eller kortermede camouflage-undertrøjer til menn

Undertrøyer i kamuflasje til vinterbruk. Når årstiden snur til vinter og termometeret er i bunn, har du bruk for ekstra varmt tøy. Her finner du praktiske langermede kamuflasjeundertrøyer, som fjerner svett når du er aktiv. Avhengig av om du bare skal gå en rolig tur i hvite omgivelser, eller skal på skitur i Alpene, så bør du finne dine armyundertrøyer frem. Skal du være aktiv, så se våres ECWCS undertrøyer, som kan kombineres avhengig av temperatur og intensitetsnivå. Og skal du holde varmen på gåturen har vi klassiske langermede kamuflasjeundertrøyer i både ensfarget og kamuflasje til supersterke priser. Hos Army Star kan du finne presist de armyundertrøyene du leter etter, og du vil kunne bruke de i år etter år.

Les mer Read Less

11 Produkter

per side
Angi synkende retning

Undertrøyer – funksjonalitet med korte eller lange ermer

Når du kan merke kulden komme snikende, men fortsatt ønsker å fullføre løpeturen, dra på fotballtrening eller snart skal på skiferie, har du bruk for en varm undertrøye. Våres langermede army undertrøyer egner seg perfekt til mange sportslige disipliner såvel som i mer avslappede forhold, bare målet er å holde seg varm. Du bør dog være ekstra oppmerksom på noen varer, da de er særlig egnet til spesifikke formål.
Hos Army Star finner du nemlig en langermet trøye til stort sett alle aktiviteter , uansett om du skal på forballkamp eller skiferie. De har en god tetthet og super passform, som gjør at kroppen varmes opp og holdes varm. Mange av modellene er også svettabsorberende, så du forblit tøt og varm.
Husk også å sjekke ut de kortermede undertrøyene. Ikke la deg lure av den basic t-skjorte looken, fordi de er effektive til å transportere vekk svett og kulde, så du kan bruke disse i alle situasjoner du vil bruke den langermede versjonen. Du finner dessuten også enkelte modeller som er såpass teksisk anlagte at de både kan brukes når det er varm og når det er kaldt.
Finn din neste undertrøye i militær kamuflasje eller ensfarge her.