Army poloskjorter til menn

Poloskjorten er en all-rounder og en favoritt når menn skal velge klær å ha på seg. Den kan brukes i alle selskap – alt fra den avslappende turen til stranden, til en fin middag. Polo t-skjorten har eksistert i evigheter, og har med dens tidsløse sjarm alltid vært en populær gjenganger i herregarderoben.

Les mer Read Less

16 Produkter

per side
Angi synkende retning

Pikéskjorter – army fashion med sporty røtter

T-skjorten har en storfin fetter – den kalles pikéskjorten.
Ikke ulikt andre moteplagg, stammer pikéskjorten opprinnelig fra sportens verden. Det var sportsmannen Rene Lacoste som brøt med det tradisjonelle reglene innenfor tennissporten, og gikk på banen i en kortermet skjorte i myk og lett bomullsmateriale med krage. Selv i dag er pikéskjorten enormt populær – både i sportslige anledninger og litt mer avslappede settinger.
Hos Army Star mener vi at alle menn bør ha en pikéskjorte i garderoben. Dette er fordi den er så anvendelig og kan brukes i mange anledninger. Pikéskjorten er både sporty og elegant, og selv om den finnes i en hel mange variasjoner, forblir kragen der med knappelukningen, fordi det sikrer den elegante, tidløse looken. I tillegg er materialet mykt og behagelig i bomull, og har en loose fit som gjør at det er en sann fornøyelse å ha på skjorten.
Hos Army Star har vi pikéer i klassiske og tidløse snitt, og litt mer militær-inspirerte av slagsen. Bruk skjorten med noen stilige jeans, så har du et antrekk som kan brukes både på jobb og på fritiden..