Kortermede army skjorter til menn - klassiske militærskjorter & uniformsskjorter

Når været er varmt og anledningen byr på et pent outfit, er en kortermet army skjorte kanskje noe for deg. Vi har rå vintage skjorter med slitasjedetaljer, originale U.S. Police skjorter og modeller laget etter U.S. Armys uniformsskjorter. Våres store utvalg av pilotskjorter med korte ermer er et opplagt valg til deg som vil ha en pen skjorte, som stadig er casual nok til også å bli brukt til hverdag. Militærskjortene i våres utvalg kan fås i en rekke forskjellige kvaliteter. Pilotskjortene er typisk i en tynn og behagelig bomullskvalitet, U.S. Shirts er laget i en kraftig twill stofftype og våres outdoor skjorter er laget av hurtigtørkende microfiber. Så uansett om dagen byr på en fin middag, eventyr i villmarken, reise og ferie - eller bare en rolig sommerdag på terrassen, så finner du helt sikkert det riktige hos Army Star.

Les mer Read Less

34 Produkter

per side
Angi synkende retning

Skjorter med korte ermer – tidløs mode i army look og farger

Når solen står fremme og temperaturen stiger, er det bare å ta frem sin kortermede skjorte! Skjorter med korte ermer kan jo brukes i alle slags anledninger, som på fester, konserter, søndagsturer eller familiebursdager. Uansett hva du skal, er den kortermede skjorten et godt valg, da de både er luftige og avslappede, men samtidig mer formelle enn vanlige t-skjorter.
Hos Army Star har vi den tidløse sommerklassikeren i flotte helfarger, som er perfekte til deg som gjerne vil kombinere komfort og stil. Nyter du solen ute, kan du piffe opp stilen med en army-inspirert kortermet skjorte i kamuflasje, khaki eller olivengrønn. Det er militær mote, som vil gjøre at du skiller deg ut fra mengden.
Er du på jakt etter en stilig kortermet skjorte, så anbefaler vi deg å kikke gjennom utvalget nedenunder.