Army vester til menn - fotovester og jaktvester

Her finner du armyvester til ethvert formål! Uansett om du vil holde varmen, eller om du har bruk for mange lommer til dine ting, så har Army Star vesten til deg! Våres mange militærvester kan fås i en ensfarget farge og med camouflasjemønster og til flere forskellige bruksmål. Finn f.eks. den ideelle jaktvesten eller fotovesten med mange praktiske lommer til ditt fotoutstyr, eller hva med våres armyvester fra Rothco eller Fostex. Vil du holde varmen, har vi også lekre body warmers i fleece eller nylon. Med våres praktiske bodywarmers og militærvester er du sikker på å holde varmen gjennom hele vinteren.

Les mer Read Less

Elementer 1-36 av 51

per side
Angi synkende retning
Side

Vester til menn – army mote året rundt

Hos Army Star har vi et bredt utvalg av vester til menn i forskjellige variasjoner. Derfor finner du flotte modeller her, i kamuflasje og helfarger – alle i kraftige materialer.
En vest er en anvendelig og multifunksjonelt plagg, som du kan ha hengende fremme hele året. Vesten er særlig god på å holde på varmen, men den er også god til å bruke når det er varmt ute. Hvis det er varmt, kan du bruke vesten med en fin t-skjorte eller tynn skjorte. Er det kaldt ute, kan du bruke den sammen med en tykkere sweatshirt eller liknende for å holde godt på varmen. En vest er så allsidig, da den kan åpnes og lukkes som det passer deg.
Army Star forsyner deg med vester inspirert av den militære looken, så uansett om du vil ha en i kamuflasje, khaki eller ensfarger – har vi det du vil ha.