Hansker og vanter

Her har vi alt du trenger når det gjelder militærhansker og vanter. Her finner du de klassiske hanskene i ull, som kan brukes alene eller i kombinasjon med tykke votter, og mer moderne modeller i tekniske materialer som f.eks. Thinsulate og fleece som kan holde deg varm samtidig som de fjerner fukt vekk fra huden. Foretrekker du reproduserte militærhansker i nomex, kevlar eller lær til de litt mer finmotoriske aktivitetene, har vi også mye av det. I utvalget finner du også vanntette hansker med innebyggede membraner som gjør de pustende. Foretrekker du heller militærstilen, så bør du sjekke ut våres Rothco USMC Thermolite modell som ble designet til soldatene i U.S. Marine Corps.

Les mer Read Less

Elementer 1-36 av 51

per side
Angi synkende retning
Side

Army hansker og vanter i militært look

Nå kan du få varme hansker og vanter til de kjølige månedene, og unngå de følelsesløse fingrene.
Hos Army Star har vi et stort utvalg i militær stil. Både de klassiske modellene som f.eks. maritime hansker i ull, men også moderne army hansker i stretch stoff, fleece og mye mer. Det finnes en hel del egenskaper du kan velge mellom, sånn at du kan finne den som passer deg og ditt behov – det finnes alt fra vanntette hansker, til varmere modeller til supermyke og funksjonelle hansker.
Uansett hvilket formål du trenger den til, kan vi tilby deg et par hansker eller vanter med god varmeisolasjon og et stilig look i militær stil. Vi har både hansker til sykkelturen, vinterjakken, hverdagsoutfitet og til et ordentlig army-outfit. Vi har også et stort utvalg av ½ finger-modeller som også er inspirerte av det militære looket.
Materialene spenner i alt fra ull til geiteskinn, og neopren til lær, og mye mer. Du kan velge mellom en hel mange farger, alt fra ensfarger til klassiske militære kamuflasjer.
Hold hendene varme i et par gode varme militærhansker fra Army Star.