Army dufflebags

Originale og reproduserte militære dufflebags og vadsekker. Mange av våres dufflebags er overskuddsartikler, det vil si at standen kan variere og lageret ofte er begrenset. Vi finner hele tiden nye militære vadsekker, slik at du alltid har et utvalg av de feteste armysekkene som er tilgjengelige for øyeblikket. Det er alltid masse plass i army vadsekkene, og de er laget til å holde i lang tid. Du kan fint bruke den til reisen eller til en villmarkstur. Dufflebags er simple og det er ingen fancy features - kun masse plass og en simpel bærehank. Vi har militære vadsekker i både klassisk kraftig canvas-bomull og moderne slitesterk nylon.

Les mer Read Less

20 Produkter

per side
Angi synkende retning

Dufflebag til hverdagen - en allsidig army bag

Dufflebag’en er en moderne army bag som egner seg godt til transport og oppbevaring.

Bag´en er ren militær fashion, da den er simpel, rå og den går simpelthen ikke av mote. En dufflebag er produsert i et slitesterkt materiale som med tiden gir bag´en et mer slitt og autentisk look.

Våres modeller kommer i forskjellige størrekser, men det de har til felles er at de enkelt kan kastes over skulderen når du er på vei ut døren. Det gjør dufflebag´en til en allsidig partner, da den kan brukes til det meste.

Sjekk ut vårt utvalg, og se nærmere å hvert enkelt produkt for å finne den du vil ha!