Rothco

Rothco Kraftig Kanvas Dufflebag Standard

Så lav som NOK 449,00
Velg en variant for å se tidspunktet for sending

30 dages fuld returret

Nettbutikk i Norge siden 2004

Alle priser inkl. MVA

Heavyweight Top Load Canvas Duffel Bag er designet for å ta dine eventyr til neste nivå. Laget av kraftig 624 gram (22 oz) kanvas, er denne toppmatede duffelbagen super robust og pålitelig, og tilbyr stor oppbevaringskapasitet for alt ditt nødvendige utstyr. Uansett om du er på vei ut på en kort fottur, en langhelg i skogen eller et flere ukers eventyr tvers over landet, så har denne militære duffelbagen deg dekket.

Lagert av Rothcos slitesterke heavyweight kanvasstoff, er dette overlegne materialet naturlig vannavstøtende, robust og bygget for å vare lenge. Ingen kan måle seg med Rothcos kolleksjon av ultra-premium kanvasvesker og ryggsekker.

Det doble forsterkede gripehåndtaket er et kjennetegn for Rothcos kolleksjon av kanvasvesker, som gjør det mulig å bære tunge laster mens slitasje og aldring minimeres.

Denne kraftige duffelbagen er utstyrt med en skulderstropp i bomullsvev, som er ideell for å bære utstyret ditt under lengre reiser.

Toppmatet design sikrer at utstyret ditt forblir sikkert under alle utendørsutflukter eller sportsaktiviteter. I tillegg kan krok-og-øye-lukkingen romme nesten hvilken som helst hengelås, som sikrer at eiendelene dine alltid forblir trygge.

Finnes i flere størrelser: Standard (260L) = 53 cm x 91 cm Jumbo (430L) = 64 cm x 107 cm Giant (738L) = 76 cm x 127 cm

Top-load Duffelen er den ultimate utendørsfølgesvennen for alle dine eventyr. Veskens smale form gjør den perfekt for å bære din sports- og treningsutstyr, og den fungerer også godt som en skittentøyspose!

Finnes i flere størrelser:

Standard (260L) = 53 cm x 91 cm

Jumbo (430L) = 64 cm x 107 cm

Giant (738L) = 76 cm x 127 cm

Mer informasjon
 1. Varenummer:
  Varenummer:
  3339
 2. Gruppe
  Gruppe
  C57704
 3. Brand
  Brand
 4. Country of Manufacture
  Country of Manufacture
  Kina
 5. Kjønn
  Kjønn
 6. Aldersgruppe
  Aldersgruppe
  Voksen
 7. Outlet
  Outlet
  Nei
Varenummer:
3339