Ponchoer til menn

Unikt utvalg av både army farger og forskjellige kamuflasjer av lettvektsponchoer i ripstop nylon. De er lette og kompakte, så du opptager nesten ikke at du har den på deg. Ripstop nylon er kraftig vannavvisende og beskytter deg selv mot vedvarende tungt regn. Våres ponchoer er ikke bare lette og vanntette – de er også utrolig allsidige. Ponchoer fra Army Star kan brukes både som alminnelig regntøy, sykkelregntøy, gapahuk, presenning eller som nødløsning: soveposeovertrekk.

Les mer Read Less

14 Produkter

per side
Angi synkende retning

Poncho – en multifunksjonell venn på reisen

Hvis du mangler et billig og kompakt plagg som kan beskytte deg mot plutselig regnvær, er det en regnponcho du leter etter. En regnponcho er utrolig enkel å ha med på farten – den veier så lite at du vil glemme at du bærer den, men du vil også være ordentlig glad for å ha den på deg når du kjenner dråpene komme. Den er kompakt og praktisk, og flere modeller kommer med en liten komprimeringspose som du kan oppbevare den i.
Mange glemmer ofte hvor praktisk og allsidig en regnponcho faktisk er. Når du er på sykkelen, kan du beskytte hode, armer og ben, samtidig som du kan beskytte sekken eller baggen du har med deg.
Ponchoen har også de siste årene blitt til en fast del av festivalutstyret, nemlig fordi den tar lite plass, veier lite og fordi den er så allsidig som den er. Du kan bruke den som underlag eller piknikteppe, og selvfølgelig på kroppen når regnet kommer.
Hos Army Star har vi ponchoer i helfarger og kamuflasjemønstre. Kikk gjennom utvalget våres, og finn ditt nye praktiske plagg til når været ikke er helt på din side