Regntøy til menn - camouflasje, armyfarger eller klassisk gult fiskersett

Camouflasje og militærfarget regntøy, regnsett og regnponchoer. Vi har pustende regntøy med tekniske 3-lags membraner som lar huden puste selvom du er aktiv i regnet. Vi har også rimelige regnsett som holder deg tørr i øsende regn uten å tømme lommeboken. Har du bruk for en lett regnponcho du alltid kan ha klar til bruk? Det finner du også her! Våres camouflasjeponchoer er lette og fyller ingenting – alltid praktisk når det norske været overrasker. Er du på utkikk etter noe mer klassisk? Så sjekk våres billige ’gammeldagse’ gule fisker-regnsett. Praktisk talt ikke mulig å slite ut og 100% vandtett. Fås både som jakke og som sett.

Les mer Read Less

Elementer 1-36 av 39

per side
Angi synkende retning
Side

Regntøy til menn

Bare fordi været er kjedelig, behøver ikke ditt regntøy å være det. Vi har derfor samlet et stilig utvalg av klassisk såvel som mer army inspirert regntøy i kamuflasje, militær olivengrønn og navy, som kommer i mange varianter, så du både kan finne bukser, jakker og ponchoer, som beskytter deg mot regn og snø.
I våres sortiment finner du regntøy i mange forskjellige prisklasser, som egner seg til forskjellig bruk. Hvis du sykler mye, er du nok kjent med at det kan komme regn. Vi har unike regnponchoer, som kun tar en liten plass i baggen din, med den er superpraktisk når regnet daler ned. Du kan slå ponchoen over hodet, armer, ben, og ryggsekk og sykkelratt, slik at du kommer hjem uten å være gjennomvåt.
Vi har mange modeller, alt fra den ikoniske gule fiskeregnjakken til de mer militært inspirerte kamuflasjesettene. Husk derfor å se nærmere på produktene og deres egenskaper, og finn den som passer dine behov best.