PELSLUER - BILLIGE MILITÆRE PELSLUER & KAMUFLASJE-PELSLUER

Vil du gjerne ha komfort, samtidig som det ser tøft ut? Da er militære pelsluer det du leter etter. Våres mange army pelsluer holder både hodet ditt og ørene dine varme. Kjøp en av våres mange militære pelsluer og få et hodeplagg som vil holde i mange år. Sjekk for eksempel våres army pelsluer i ekte arbeiderstil, eller hva med våres smarte kamuflasje-pelsluer, for ikke å snakke om våres populære ensfargede pelsluer som har vært kjempepopulære i flere år! Med våres kamuflasje-pelsluer får du et allsidig hodeplagg som i likhet med våres andre army pelsluer kan bindes opp som en russer-pelslue, eller være slått ned slik at pelsen varmer dine vinterfrosne kinn.

Les mer Read Less

7 Produkter

per side
Angi synkende retning

Pelsluer i army look og street fashion

Hvis du har en pelslue på hodet, og ørene bliver dekket med de myke flappene, er du klar til den norske vinteren. Pelsluer bliver mer og mer utbredte, og det er det god grunn til. Sett bortifra den frreshe looken, er den et av de mest effektive plaggene du kan ha på hodet for å holde deg varm. Pelsluen er varm, og du kan stenge av vind og kulde, og redusere støynivået fra trafikk og vind.
Hos Army Star forstår vi godt at det er godt med et nytt stykke luksusplagg innimellom. Vi tilbyr derfor et bredt utvalg, hvor du finner modeller i army fashion og ensfargede designs, og det passer til deg som vil ha en fresht og annerledes look når du går på gaten.
Prøv f.eks. en stilig pelslue i kamuflasje – flott streetmote om vinteren.