Cargo shorts, Knickers og Chinos til din passform

Shorts er noe av det mest behagelige man kan ha på når målestokken skyter i været. De har typisk en løs og behagelig passform, og en vid benåpning som slipper inn mer luft enn normale bukser gjør. Utover dette, har shortsene korte ben også fordi det ikke begrenser din bevegelsesfrihet. Disse kvalitenene gjør shortsen til et opplagt valg når sommeren kommer, og du bare vil kose deg. Mange av våres shorts er inspirert av militære plagg, da disse gir dem et unikt og rough look. Army shorts har i flere år vært en fast del av motebildet, og de går rett og slett ikke ut på dato. Leter du etter et par shorts du kan bruke i år etter år, så har du komemt til det rette stedet!

Les mer Read Less

Elementer 1-36 av 71

per side
Angi synkende retning
Side

Cargo shorts, Knickers og Chinos til din passform

Shorts er noe av det mest behagelige man kan ha på når målestokken skyter i været. De har typisk en løs og behagelig passform, og en vid benåpning som slipper inn mer luft enn normale bukser gjør. Utover dette, har shortsene korte ben også fordi det ikke begrenser din bevegelsesfrihet. Disse kvalitenene gjør shortsen til et opplagt valg når sommeren kommer, og du bare vil kose deg.

Mange av våres shorts er inspirert av militære plagg, da disse gir dem et unikt og rough look. Army shorts har i flere år vært en fast del av motebildet, og de går rett og slett ikke ut på dato. Leter du etter et par shorts du kan bruke i år etter år, så har du komemt til det rette stedet!