Brixton

Brixton er det perfekte merket for deg som leter etter klær med et klassisk vintage-utseende. Brixtons utvalg av hatter, skjorter og jakker er inspirert av arbeidsklær gjennom flere generasjoner i USA - fra sjømenn og piloter til cowboyer og fabrikkarbeidere. Et retrodesign tilpasset moderne tid. Hos Army Star fører vi et bredt utvalg av klær fra Brixton. Ta for eksempel en titt på Bowery Flannel-skjorten, som kan brukes året rundt - eller hvis du heller foretrekker hatter, har Brixton et bredt utvalg av forskjellige vintage-design, for eksempel en Brixton Brood Snap Cap. Utforsk vårt utvalg av Brixton-klær nedenfor.
Les mer Read Less

Elementer 1-36 av 123

per side
Angi synkende retning
Side

BRIXTON - VINTAGE OG RETRO I EN MODERNE TID

Brixton som merke startet i en garasje i Sør-California, i byen Oceanside i 2004. Her laget en vennegjeng sitt første produkt – en lue inspirert av utseendet til den klassiske avisguttehatten – og siden har merket vokst større og større, men uten å miste den opprinnelige forbindelsen til retro og vintage.

Brixton hadde i utgangspunktet stort fokus på hodeplaggene sine, og har laget et stort utvalg av capser, luer og capser, men har siden også fokusert på å utvikle og designe skjorter, jakker og T-skjorter i samme vintagestil som hodeplaggene deres. Inspirert av klassisk amerikansk workwear og arbeidstøy, er Brixtons design nytolkninger av retroideer for en moderne tid.

Tidløse design for helårsbruk

Hos Army Star elsker vi den klassiske looken som Brixton bringer til bordet, og vi har derfor samlet et bredt utvalg av deres produkter i butikken vår. Selv om produktene er retroinspirert, er Brixtons design tidløse og kan brukes både i en mer uformell og profesjonell sammenheng.

Hos Brixton finner du klær for alle årstider. I overgangssesongen og i de kalde månedene fungerer jakkene deres – f.eks. den lette Cass Jacket - veldig bra som et ekstra lag mot kulde. Og i de varmere månedene er Bowery Flanell-skjorten ideell.