Militærgensere & trøyer til menn

Stort utvalg av ullgensere, sweaters og trøyer! Du har mye å velge imellom, da vi har såkalte "commando pullovers", sjømannsgensere, klassiske 5-button sweaters pluss mer. Kikk videre nedenfor og finn en flott lun stikket genser for å holde varmen i de kalde vintermåneder!

Les mer Read Less

30 Produkter

per side
Angi synkende retning

Sweaters og strikkede gensere

Hold varmen med en flott sweater eller strikket genser fra Army Star. Vi tilbyr varme gensere i mange forskjellige designs – og med gode materialer som sikrer en god kvalitet.
Du finner både strikkede gensere med og uten glidelås, samt stilige detaljer som f.eks. forsterkninger på skuldre og albuer, store knapper eller en fargerik glidelås. Genserne er designet med en god passform og med et naturlig fit på kroppen. Utover dette, er materialene utrolig behagelige, og den vil være god å bruke hele dagen igjennom.
Genserne kan brukes alene på en kjølig kveld, men også som underlag på en kald vinterdag. Designet bærer et klart preg av det maritime, og enkelte modeller er autentiske modeller fra forsvaret – det vil si at de er produsert til å holde deg varm.
Nyt en kjølig kveld ute, med en varm genser fra Army Star.